Ніколя Саркозі одружиться зі співачкою?

18 грудня 2007, 17:46

Нещодавно розлучений французький президент Ніколя Саркозі захопився екс-моделлю і співачкою Карлою Брюні. Про їхній бурхливий роман говорить вся преса. А французьке видання "Point de Vue" виносить цю парочку на обкладинку.

"Я дуже щаслива за свою дочку, мені дуже приємно бачити її такою сяючою і закоханою", - цитує слова матері співачки італійській газеті La Stampa "Газета по-українськи".

Проте жіночка одразу ж обмовилася: "Не примушуйте мене нічого розповідати. Я не можу. Я обіцяла мовчати на цю тему. Ми, матері, завжди дуже багато базікаємо".


Однак людина з оточення французької співачки цитує ще одну ствердну репліку Карли: "Все це правда. Ми разом вже приблизно місяць". Окрім того, подейкують, що Саркозі вже навіть встиг освідчитися своїй дамі серця.

Кохання підстрелило французького президента не так давно. Як пише "Le Figaro", перша зустріч Карли та Ніколя відбулася близько трьох тижнів тому, 23 листопада у Єлісейському палаці. Вже за кілька днів ці двоє знову перетинаються на вечері вдома у рекламщика Жака Сегела: "Вона прийшла з гітарою, вони говорили, а тоді він проводжав її додому".

6-го грудня парочку знову бачили разом, вони спускалися сходами Єлісейського палацу посеред білого дня. Проте цього разу фотографів попросили відійти від президента.

Про те, що цей роман насправді серйозний, свідчить те, що Ніколя Саркозі нарешті обмовився про нього минулого вівторка ввечері під час його поїздки у Мьорт-е-Мозель.

Цікаво, що під час президентських виборів, Карла Брюні голосувала як раз не за Саркозі, а за його суперницю ліву Сігален Руаяль.Окрім того вона брала участь у мітингу Зеніту проти тестів ДНК.

Попри все сорокарічну співачку і президента Франції вже фотографують на повну: у Діснейленді у Версалі, у Єлісейському палаці, Люксембурзькому саду І завжди вони позують. І завжди всміхнені.

Причому кажуть, що нібито саме цієї суботи, 15 грудня у паризькому "Діснейленді" Саркозі запропонував Карлі руку і серце, а вона має час до січня, аби дати відповідь.

Разом з тим, за деякою інформацією, пише "Le Figaro", Карла Брюні буде супроводжувати Саркозі під час його перебування у Єгипті на різдвяні свята. Не виключено також, що парочка разом поїде до Риму.

Цікаво, що Карла також свіжорозлучена – з нею ця подія трапилася минулого року. А від свого екс-чоловіка Рафаеля Ентховена Брюні має сина Ауреліано.

Фото Point de Vue і Le Figaro

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів