Руслана змінила стиль і підписала супер-контракт

11 лютого 2008, 18:03
50-та церемонія найпрестижнішої музичної премії Grammy Awards, що відбулася у неділю у Лос-Анжелесі, стала знаковою для української Руслани.

Там співачка оголосила про свій міжнародний контракт з компанією Warner, одним з найбільших світових музичних лейблів.

Окрім того, екс-депутатка презентувала свій новий сингл "Moon of dreams", записаний спільно з лауреатом цьогорічного Grammy американським репером T-Pain.

"Проект "Руслана" отримує новий міжнародний статус та світову підтримку в усіх країнах, де артистку представлятиме лейбл Warner", - запевняє виконавчий продюсер нового альбому Руслани "Амазонка" Тревор Флетчер. Вівн також є президентом Grammy у Флориді та директором студії Hit Factory у Маямі.


Цей контракт прес-служба Руслани називає найвищим за рівнем контрактом, що його колись отримували українські артисти і за останні роки чи не найбільшою музичною угодою для Східної Європи.

Першим "плодом" цього співробітництва стала світова прем'єра синглу Руслани "Moon of dreams".

Красиву баладу класичного американського середнього ритму доповнює славетний "електронний" вокал модного r'n'b і hip-hop принца - T-Pain.

Пісню вже можна почути в ефірі українського радіо. А найближчим часом планується прем'єра кліпу Руслани і T-Pain.

"Цей етап моєї творчості я могла б назвати переломним. Змінюється стиль, з'являється новий характер, нова естетика. Багато ідей народилося завдяки співпраці з моїми американськими партнерами. Проте в музиці досі залишається сильна ментальна енергетика", - каже Руслана.

Руслана і T-Pain

При цьому співачка попередила, що у її новому альбомі немає нічого від "Wild dances".

"Ми навіть змінили першопочаткову назву нового альбому "Wild energy" на більш войовниче і сексуальне слово "Амазонка", щоби наголосити цим: "Приготуйтесь зустріти нову Руслану! Амазонка вже йде!", - додає вона.

За матеріалами прес-служби Руслани

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів