Кіркоров заборонив Лорак виступати з чортами

4 березня 2008, 10:55

У понеділок, 3-го березня, з самого ранку і до глибокої ночі Ані Лорак знімала кліп на свою конкурсну пісню для Євробачення-2008 "Shady Lady". Режисером відео стала Катя Царик.

За сюжетом кліпу Ані постає в образі спокусниці та femme fatale, на яку полюють вісім молодих хлопців-чортенят, пише "Сегодня".

Парубки спокушають дівчину, а вона усіляко їх відшиває. Нарешті одному з парубків, як йому здається, пощастило завоювати серце кралі. Але годинник б'є дванадцять разів, і жінка-загадка зникає під вибухи салюту.


"Мені сподобалася ідея Каті - у кліпі багато чоловіків, яких я підкорюю. Я буду загадковою, фатальною жінкою, яка змушує чоловіків робити божевільні вчинки, зводить їх з розуму", - з азартною посмішкою поділилася Лорак.

Проте автору конкурсної пісні Філіпу Кіркорову не сподобалася ідея рогатих чортиків-спокусників. Зірка російської естради вважає, що такі персонажі неодмінно акціонуватимуться у глядачів із пеклом.

Тому ріжки з хлопців довелося зняти.

До речі, 9-го березня Ані Лорак виступить із шоу на відбірковому турі у Росії, а з 11-го по 18-те березня співачка здійснить тур Прибалтикою.

Фото з сайту e-motion.com.ua та "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів