На Земфіру Літвінова прийшла з донькою, а Валерїї не вистачило місця

2 квітня 2008, 14:39

Концерт співачки Земфіри першого квітня в Москві ознаменувався кількома скандалами одразу.

На концерт прийшла і близька подруга Земфіри Рената Літвінова з донькою Ульяною. Рената перша з vip-партеру, хто встав і почав танцювати. Вона прийшла на концерт в блискучій сукні та чорній карнавальній масці, яка приховувала обличчя "Богині".

У свою чергу Земфіра привезла на свій концерт батьків з Уфи, які вже давно хотіли познайомитися особисто з близькою подругою Земфіри Літвіновою.

Після концерту Земфіра разом з Ренатою і батьками відправилася в гримерку, щоб всією сім'єю - а зараз вони саме сім'я - відзначити грандіозний успіх виступу, пише "Life.ru".


Проте далі зоряна мама і тато були відправлені додому на таксі, а Рамазанова, осушивши декілька келихів, залишилася разом з Ренатою в "Олімпійському".

Крім Літвінової, на концерт прийшло чимало VIP-гостей. Зокрема, музичний критик Артемій Троїцький та диригент Володимир Гальцев. Також був присутній мер Москви Юрій Лужков з дружиною.

Рената Літвінова з донькою.

"Богиня"

Не обійшлося цього вечора без неприємного інциденту. Співачці Валерії, яка спеціально приїхала на виступ Земфіри на її особисте запрошення, в VIP-зоні не вистачило місця.

Валерія та Йосип Пригожин спізнилися через затори. В результаті, гості піднялися в додаткову VIP-ложу, де розташувався Лужков.

Після концерту "дівчина-скандал" разом з Літвіновою і своїми музикантами напала на журналістів. Колеги Рамазанової почали погрожувати кореспондентам, що сиділи в мікроавтобусі. Схопивши на прохання Земфіри металеву урну, музиканти стали погрожувати, що переб'ють все скло.

Ще один міні скандал на концерті влаштувала Єва Польна, влаштувавши лесбійські танці з дівчиною.

Під запальну музику і таємничий напій, налитий в пляшку з-під газованої води, Польна вже до середини концерту остаточно розслабилася. Прямо у партері, де сиділи VIP-гості співачка влаштувала еротичні танці з однією з дівчат, що стояли поряд. Обіймаючи один одного в пориві пристрасті за інтимні місця, дівчата змушували оточуючих збентежено відводити погляди.

Концерт Земфіри рік тому. Рената в одній ложі з Абрамовичем і Дашею Жуковою

За концерт Земфіра виконала 46 пісень і просила зал: "Любите меня, это мне очень нужно!"

Взагалі концерти Земфіри часто супроводжуються скандалами.

Так, на один з них якось приїхав російський олігарх Роман Абрамович разом зі своєю коханкою Дашею Жуковою.

За матеріалом http://life.ru/.

Фото http://life.ru/ та "Твой День".

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів