Друг Ющенка Депардьє залетів на гроші за побиття фотографа

17 квітня 2008, 12:07

У середу, суд італійської Флоренції зобов‘язав знаменитого французького актора Жерара Депардьє виплатити штраф 800 євро за побиття папарацці, пише французьке видання "La Dernière Heure".

Депардьє звинувачено у "завданні тілесних ушкоджень і погрозах" італійському фотографу.

Розійшовся актор 3-го жовтня 2005-го, коли папарацці Даріо Орланді спробував сфотографувати його разом із молодої жінкою, коли пара робила покупки у магазині Флоренції.

Зі слів фотографа, спершу кінозірка попросив репортера підійти ближче, а потім без попередження заліпив фотографу в обличчя.


Італійський бідолаха змушений був звернутися по медичну допомогу і був визнаний таким, що непридатний до роботи протягом чотирьох днів.

Сам Депардьє заявив на засідання суду не з‘явився. Хоча актор підтвердив, що завдав удару, Орланді, якого він називає "папарацці". Останній, до речі, іменування себе "папарацці" відкидає, оскільки значиться у національному реєстрі журналістів і у національній федерації італійської преси.

2005-ий рік взагалі виявився скандальним для товариша українського президента Віктора Ющенка.

Тоді ж Депардьє влаштував скандал під час шоу на французькому телебаченні, назвавши журналіста "дурнем" і "ідіотом", за те, що той розкритикував кулінарну книгу, написану актором, пише "Сегодня".

Фото з сайту http://www.fest21.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів