Київський ексклюзив італійсько-бельгійської зірки Лари Фабіан

7 травня 2008, 17:37

31-го травня о 19.00 у Києві італійсько-бельгійська поп-діва Лара Фабіан дасть ексклюзивний концерт у палаці "Україна".

Лара Фабіан вважається однією з кращих співачок світу. Її сильний голос і унікальна манера виконання дозволили співачці стати в один ряд з Вітні Х'юстон, Мерайєю Кері, Селін Діон та Барбарою Стрейзанд.

Лара професійно займається співами з 14 років, гастролюючи Європою з батьком-гітаристом. А сценічний досвід, отриманий у юному віці, згодом позитивно позначився на розвитку її кар'єри.

Фабіан здобула приголомшливу перемогу на музичному конкурсі молодих талантів у брюссельському Тремлені, відхопивши одразу три призи.


А вже через два роки Лара посіла четверте місце на міжнародному конкурсі "Євробачення" зі своєю піснею "Croire" ("Вірити").

Загальноєвропейську популярність Ларі Фабіан принесло виконання пісень для французького саундтреку до диснеївського мультфільму "Горбань із Нотр-Даму".

Її чотири альбоми розійшлися в усьому світі тиражем понад 10 мільйонів екземплярів.

Кияни ж зможуть насолодитися силою й витонченістю її прекрасного голосу вперше.

На ексклюзивному концерті іноземної діви український глядач зможе почути саундтрек до серіалу "Клон" - "To love again", саундтрек до серіалу "Сімейні узи" - "Love by grace", а також хіти - "Adagio", "I will love again", "No big deal", "Till I get over you" та найромантичніше франкомовні хіти.

За матеріалами PR агентства "АPRель"

Фото з сайтів http://www.videotesti.com/ та multimedia.fnac.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів