Пол Маккартні знайшов собі нову подружку

30 травня 2008, 15:04

У понеділок, 26-го травня сер Пол Маккартні, який незабаром завітає до Києва, вперше з'явився на публіці зі своєю новою подругою, пише "Daily Mail".

Екс-бітл прийшов на церемонію вручення звання почесного доктора музики Єльського університету в компанії 47-річної Ненсі Шевел.

Вперше з моменту закінчення скандального шлюборозлучного процесу з Хізер Міллс у березні 2008-го року Маккартні зважився привселюдно з'явитися разом зі своєю пасією.

Перший раз журналісти помітили Маккартні та Шевел разом у листопаді 2007-го року. А минулого місяця вони вдвох відпочивали на Карибському морі.


Маккартні вперше зважився привселюдно з'явитися разом зі своєю пасією

Тепер, у разі розлучення з Ненсі, за свої гроші Пол може не хвилюватися. Адже статок нової обраниці музиканта оцінюють у сотні мільйонів доларів.

Ненсі Шевел походить із заможної американської родини і є віце-президентом великої транспортної компанії. Вона заміжня, але зі своїм чоловіком давно живе окремо.

Як і перша дружина сера Пола Лніда, Ненсі теж хворіла на рак грудей, але їй вділося вилікуватися. Наразі Шевел займається залученням коштів на благодійність у сфері онкології.

Фото з сайту dailymail.co.uk

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів