МакКартні планує "знести дах" на Майдані

12 червня 2008, 16:12

Легендарний "бітл" Пол МакКартні впевнений, що Заходу до українок далеко, а Майдану і своїм слухачам він "зірве дах", повідомляє independenceconcert.kiev.ua.

Про нещодавній концерт МакКартні у Ліверпулі британська преса написала, що якби б на стадіоні Анфілд в Ліверпулі був дах, його б зірвало.

На питання журналістів, якщо б над Майданом Незалежності був дах, чи Пол також його зірвав би, він відповів:

"Звичайно, ми сподіваємось на це. Але замість просто зривати дах над Майданом, цього разу ми "знесемо дах" у слухачів! Субота обіцяє видатись веселою. Я й насправді чекаю на неї з нетерпінням".


При цьому "бітл" додав, що підготовка до концерту на 36-тисячному Майдані нічим особливо не відрізняється від підготовки до будь-якого іншого його виступу.

"Все те ж саме, повірте мені. Берете програму і обираєте пісню, з якої почнете концерт. Репетиції проходять так само, як і перед усіма виступами на майданах та стадіонах. Просто масштаб дещо більший".

На питання, як його українська, МакКартні пожартував: "Досконала. Ха. Ні, я всього лише беру уроки".

"Коли б я не розмовляв з людиною, яка побувала у Києві, вона твердить мені, яке це чудове місто, наскрізь оповите історією", - зізнався музикант у ході інтерв‘ю.

Окрім того, на прохання журналістів обговорити строку з хіта "Back in USSR" "Українські дівчата просто приголомшили мене" (в оригіналі "Well the Ukraine girls really knock me out, They leave the west behind"), Пол повторився:

"Заходу до них далеко...!"

Фото з сайту www.independenceconcert.kiev.ua

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів