В Одесі з'явився шлагбаум імені Шона Карра

25 червня 2008, 11:23

Зятя прем'єр-міністра Шона Карра в Одесі будуть пам'ятати довго. Ще не закінчилося розслідування інциденту між ним та службовцями внутрішніх військ через проїзд на пляж "Лонжерон", а в місті вже з'явилася визначна пам'ятка його імені.

За словами газети "Комсомольська правда в Україні", веселі одесити вже встигли назвати нещасливий шлагбаум, через який і заварилася вся історія, ім'ям Шона Карра.

Однак, незважаючи на жарти і те, що з дня інциденту минуло вже чотири дні, дотепер незрозуміло, хто ж кого побив. В інтернеті можна знайти копії судмедекспертиз, з яких випливає, що військові все-таки постраждали. Водночас Шон Карр стверджує, що нікого не чіпав.


Тут Шон Карр міг би проїхати, але не протиснувся. Фото "КП в Україні"

За словами "регіонала" Валерія Бондика, "на співробітників міліції і внутрішніх військ, що затримали Євгенію Тимошенко і Шона Карра, тиснуть офіцери МВС".

"Мені достеменно відомо від свого помічника-журналіста, що командира підрозділу внутрішніх військ намагаються всіляким чином віддалити від цього процесу. А офіцери МВС схиляють постових змінити свої покази!", - додав він.

У свою чергу керівник прес-служби внутрішніх військ МВС Світлана Павловська упевнено заявила, що "ніякого тиску немає!".

Втім на прохання журналістів поспілкуватися із солдатами, сказала: "Навіщо вам це? Вони не захочуть з вами розмовляти! Зараз проводиться попереднє розслідування, після якого буде прийняте відповідне рішення".

Продавщиці кіосків, що стоять поруч з пам'ятним місцем, неохоче згадують подію і своїми враженнями діляться тільки пошепки.

"У той вечір піднявся такий лемент, така бійка - кошмар! Я не бачила подробиць, тому що збирала товар, але можу сказати одне: служивих хлопців жаль, ох і дісталося їм!", - розповіла одна з них.

Крім того, за словами водія мікроавтобуса готелю "Немо", його колега-шофер, що приїжджав забирати Шона і Женю з міліцейського відділку, раптово звільнився.

А єдиний відеоролик, знятий на мобільний кимсь із солдатів, що ніс службу біля шлагбаума, стерла міліція...

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів