Фінал "Міс Світу" переїхав до Африки

28 серпня 2008, 17:40

Фінал конкурсу "Міс Світу 2008" пройде не в Україні, як очікувалося, а в Африці, у Йоханесбурзі.

Про це президент конкурсу Джулія Морлі повідомила на офіційному сайті "Міс Світу" у День Незалежності України.

Почесний президент Національного комітету "Міс Україна" Сергій Матяш прокоментував таке рішення комітету конкурсу "Міс Світу".

"Про проведення конкурсу в ПАР ми теж довідалися із сайту, поки нам підтверджень ніхто не надсилав. А про причини ми сміємо здогадуватися, прочитавши "The Daily Telegraph", де британці пишуть: "Росія готова обрушити свою військову міць на Україну як спільницю США у війні проти Грузії". Людей злякала ця війна, розумієте?" - каже він у коментарі газеті "Сегодня".


Тим часом конкурсанток зі 150 країн світу чекають у Південно Африканській Республіці вже 16-го листопада. Фінальні ж змагання пройдуть 13-го грудня у "Sandton Convention Centre" у Йоханесбурзі.

Нагадаємо, раніше писав ТаблоID, що конкурс "Міс Світу 2008" мав відбутися у Києві 4-го жовтня 2008 року.

Проте 14-го серпня з‘явилася інформація, що фінал конкурсу перенесено, а його організатори розглядають інші країни, де можна було б його провести.

Щоправда, того ж дня почесний президент Національного комітету "Міс Україна" Сергій Матяш відзначив, що фінал конкурсу "Міс Світу 2008" не переносять з України, а лише відстрочують. А конкурс пройде у Києві, просто на початку листопада.

Тим часом, 19-го серпня заступник мера Києва Віталій Журавський повідомив, що у зв'язку з військовим конфліктом між Грузією та Росією час та місце проведення фіналу конкурсу "Міс Світу 2008" таки будуть змінені.

Фото з сайту http://www.missworld.com/

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів