На Андрія Данилка вішають образу на адресу Саакашвілі

22 серпня 2008, 11:37

Щойно відпустив громадськість скандал із Сердючкіним "Раша, гудбай", навколо Андрія Данилка закрутилася нова халепа.

Артиста звинувачують у глузуванні над грузинським конфліктом, пише "Комсомольська правда в Україні".

Російські ЗМІ, пише газета, із задоволенням смакують чутки про те, що керівництво телеканалу "Інтер" постановило неполіткоректними рядки з пісні Сердючки "До-Ре-Ми": "Си-си, ми-си-пи-си, Поедем и в Тбилиси. Будем танцевать, Будем зажигать".

Після цього номер артиста нібито було вирізано з ефіру. Висмикнутий з контексту рядок вдало поєднався із "пазлом" грузинських подій. Водночас прес-служба "Інтера" стверджує, що все це чутки.


"Ця пісня написана рік тому, вона уже відзвучала. Я не можу усім пояснювати, що це звичайнісінька рима. Якщо хтось щось хоче почути, він це почує. Причепитися можна до чого завгодно. Наприклад, заявити Таїсії Повалій, що її пісня "Одолжила" - це пісня про Юлію Тимошенко і про газ", - коментує обвинувачення народний артист Данилко.

"Мене звинуватили у тому, що я кривджу Саакашвілі. Але це ж неправда. Я намагаюся не звертати уваги, адже якщо я буду реагувати на кожну дурість, мене надовго не вистачить", - пояснює Андрій.

Сам він, за його словами, у Тбілісі інколи не був, але бачив це місто у фільмах і воно йому дуже подобається.

"І коли мене торкнулася ця ідіотська тема, та ще й у такий час, я був у шоці. Я вважаю, що йде експлуатація мого імені. Хоча після ситуації з "Раша, гудбай" мені вже ніщо не страшне", - підсумовує Данилко.

Фото http://kp.ua

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів