Гайтана підняла питання батьків і дітей

28 серпня 2008, 14:23

Гайтана презентувала відеокліп на свою нову пісню "Тепло слів". Пісня і кліп звертають увагу на проблему браку спілкування між батьками та дітьми, пише "Starlife".

26-го серпня на презентації співачка зізналася, що нова пісня ґрунтується на її власному досвіді. У дитинстві Гайтані так само не вистачало батьківської уваги.

Вона з сумом згадує часті від'їзди батька і як нетерпляче вона чекала на його повернення, сумувала за ним, як їй хотілося, щоб батьки приділяли їй більше уваги.

Саме про такі дитячі емоції і переживання розповідає пісня "Тепло слів", написана від імені дитини, яка звертається до своїх батьків.


"Спілкуйтеся більше зі своїми дітьми!" - закликає Гайтана.

Зйомки кліпу проходили на літній естраді в Маріїнському парку в Києві і тривали цілий день. Режисером відео став Євген Митрофанов.

У зйомках відеокліпу на пісню "Тепло слів" брали участь діти - 20 хлопчиків і дівчат. Гайтана, за її зізнанням, просто у захваті від роботи з дітьми. А наступного року вона планує випустити цілий диск із піснями, у записі яких візьмуть участь діти.

Крім того, пісню "Тепло слів" незабаром вживу почує вся Україна, тому що вона стане частиною всеукраїнського гастрольного туру Гайтани.

Фото "Starlife"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів