Джолі вкотре вагітна?

11 листопада 2008, 16:49

Минулого тижня друзі актриси Анджеліні Джолі натякнули, що голлівудська зірка вже два місяці як вагітна, пише "In Touch".

Нині Джолі озвучує Тигра в анімаційному фільмі. Тому на питання журналістів щодо вагітності багатодітна матуся відповіла:

"Добре працювати над цим фільмом я можу й з гігантським животом". Як, певно, й бути матір'ю шістьох дітей, отримувати Оскари, займатися гуманітарною допомогою і таке інше.

"У мене є хороший партнер. Він хороший тато, й нам весело разом, тож коли стає важко, ми можемо лише подивитися одне на одного і знайти спосіб посміятися з цього приводу, ми повинні використовувати кожну хвилину", - ділиться Анджеліна про ставлення до свого коханого актора Бреда Пітта.


Нагадаємо, ТаблоID вже писав про бажання сімейства Джоллі-Пітт мати 12-дітей. Зараз у зіркової пари шестеро малюків - 6-річний Меддокс, 4-річний Пекс, 3-річна Зара, 2-річна біологічна донька пари Шіло та народжені влітку двійнята Но Леон та Вів'єн Маршелін.

Якщо чутки про цікаве положення Джолі підтвердяться, то вони з Бредом ще на один крок наблизяться до бажаної кількості малюків.

Фото "In Touch"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів