Ротару стала жертвою шахрайки

5 січня 2009, 11:17

Відома співачка Софія Ротару стала жертвою свого колишнього концертного директора, пише "Gazeta.ua".

Зірка естради втратила щонайменше 30 тисяч євро через Ольгу Коняхіну. Раніше Коняхіна була концертним директором Софії Михайлівни.

Як відомо, ще в середині року помічниця Ротару отримала завдаток від російського мільярдера Алішера Усманова за новорічний виступ співачки. Тоді Коняхіній заплатили 30 тисяч євро.

Решту гонорару мали відати директору Ротару вже після виступу співачки. Загалом же виступ Софії Михайлівни на корпоративі коштує 50 тисяч.


Однак Ольга Коняхіна не сказала артистці про вечірку. Тому, коли представники мільярдера поцікавилися у нового директора Сергія Лаврова, чому на корпоративі немає Ротару, той здивувався.

Адже у той самий час співачка виступала із приватним концертом в іншій залі.

"Якщо представники Усманова заплатили гроші Коняхіній, то нехай із неї і вимагають", - сказав син Ротару Руслан. Після звільнення Ольги Коняхіної у листопаді саме він веде комерційні справи мами.

"Нам пропонували заспівати за решту - 20 тисяч євро. Але мама не працюватиме за півціни!", - сказав син Ротару.

Куди ж зникла Ольга Коняхіна з грошима -невідомо. Жінка десять років працювала менеджером у шоу-бізнесі. Подейкують, що Коняхіна завжди полюбляла грати у казино.

Нагадаємо, не так давно у Софії Михайлівни загострилися проблеми зі здоров'ям. Через це співачка нібито схудла на 18 кілограмів.

Фото newsmusic.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів