Маловідома хвороба вбила 20-річну "Міс Бразилія"

26 січня 2009, 10:38

Бразильська модель Маріанна Бріді да Кошта, яка мала представляти свою країну на "Міс Світу", померла у віці 20 років від маловідомої хвороби після ампутації рук та ніг.

"На жаль Маріанна не змогла більше протистояти хворобі. Вона покинула нас сьогодні о третій годині ранку", - повідомив "CNN" директор конкурсу "Міс Світу" Енріке Фонтес.

Дівчина відчула себе погано 30-го грудня 2008-го року і одразу звернулася до лікарів. Модель жалілася на біль у спині та животі.

Після обстеження медики поставили Маріанні помилковий діагноз - камені в нирках.


Однак бразильській моделі ставало гірше з кожним днем. Після повторних аналізів лікарі діагностували у дівчини бактеріальну інфекцію.

Маріанна Бріді да Кошта не змогла побороти страшну хворобу

Да Кошта страждали від некрозу або швидкого відмирання тканин. Сепсис, викликаний бактеріальною інфекцією, спричиняє недостатній прилив крові, що може призвести до відмови органів.

Маріанна була у дуже важкому стані. Щоб спробувати врятувати життя дівчині медики були змушені ампутувати їй ноги і руки. Пізніше видалили нирки та частину шлунка.

Та організм бразилійки не реагував на новітні та найбільш потужні препарати. Бактерії поширювалися стрімко по всьому тілу.

Модель Маріанна Бріді була однією з найгарніших дівчат Латинської Америки. Дівчина два роки поспіль була володаркою титулу "Міс Бразилія" - у 2006-му та 2007-му роках.

Цього року вона мала представляти Бразилію на конкурсі "Міс Світу".

Фото "The Huffington Post"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів