"ВІА Гра" впала у ціні, а Ротару дорожча за всіх

30 січня 2009, 11:40

Фінансова криза змусила вітчизняних зірок естради суттєво знизити свої гонорари, пише "Сегодня".

Наприклад, найкраща співачка "Євробачення" Ані Лорак нині бере за виступ 20 тисяч доларів. Хоча раніше спів Кароліни коштував 25 тисяч євро.

Володарка інтимного подарунку від Асії Ахат, білявка Ірина Білик, заспіває вам вже не за 20 тисяч євро, а за 18 тисяч доларів. А якщо й цього забагато, то можна поторгуватися і знизити гонорар ще на пару тисяч.

А за дівчат з "ВІА Гри" треба заплатити всього 10 тисяч доларів. Хоча ще минулого року тріо красунь на корпоратив коштувало 40 тисяч євро.


Однак після повернення Наді Мейхер, продюсери "ВІА Гри" планують підняти ціну до 25 тисяч євро.

Дивні метаморфози відбулися й з Вєркою Сердючкою. Ще до Нового року за її виступ треба було заплатити 35 тисяч євро. А тепер виявляється, що запросити грудасту Вєрку можна за 20 тисяч євро.

"Так, Данилко знизив ціну. Але сьогодні це мудре рішення, тому що замовлення знизилися на будь-якого артиста, і команда цього артиста, певно, вирішила зіграти на кількості", - пояснили одні з організаторів гастролей.

Що ж до молодої матусі Тіни Кароль, то ще у листопаді 2008-го продюсер та чоловік співачки Євген Огір заявив, що за виступ вони беруть близько 25 тисяч євро.

Але зараз на спробу замовити співачку на корпоратив представники Кароль говорять: "Без проблем. 12 тисяч доларів".

"Мама фабрикантів" Наталя Могилевська та "дика Амазонка" Руслана заспівають за 20 тисяч доларів.

Лідером серед українських виконавців залишається Софія Ротару. ЇЇ виступ коштує 50 тисяч євро і знижувати ціну Софія Михайлівна поки що не збирається.

Так само не погано почуває себе і Таїсія Повалій. Хоча вона й знизила свою ціну на 15 тисяч євро, і тепер готова заспівати за 25 тисяч, але попит на неї доволі великий як в Україні так і у Росії.

Та насправді, з кожною вітчизняною зіркою можна поторгуватися і знизити гонорар. Наприклад, за виступ у будні (з понеділка по середу) можна зекономити до 5 тисяч.

Якщо замовляти виконавця співати у четвер чи п'ятницю, то можна сторгуватися і знизити гонорар на 2-3 тисячі.

Фото "Nes Music Ru" та з офіційного сайту "ВІА Гри"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів