Путін витанцьовував під двійників "ABBA"

6 лютого 2009, 13:07

Екс-президент Росії та новоявлений художник Володимир Путін влаштував приватну вечірку з двійниками гурту "ABBA", пише "The Times".

Днями політик запросив заспівати на секретному концерті гурт "Bjorn Again", який виконує хіти популярної шведської групи.

Схоже "дуже довірливому" Путіну дуже сподобався концерт, адже екс-голова Росії навіть витанцьовував та заохочував музикантів викриками.

"Це найменша кількість слухачів, яка коли не будь була на наших виступах, а пан Путін справді насолоджувався шоу - кричав "Браво!" і плескав у долоні разом з усіма. Він навіть танцював на місці під "Super Trouper" і піднімав руки в гору під час "Mаmmа Mіа", коли ми звернулися до присутніх", - зізналися учасники "Bjorn Again".


Також співаки розповіли, що Володимир Путін сидів з якоюсь жінкою на дивані за півпрозорою занавіскою.

Музиканти не змогли розгледіти обличчя супутниці політика, але відмітили, що на ній було "довга і дуже гарна сукня кремового кольору". Припускають, що це була дружина Путіна - Людмила.

Путін піднімав руки та танцював під пісні "ABBA"

Співаки приїхали з Лондона до Москви, а звідти їх відвезли на автобусі до озера Валдай, яке знаходиться за 200 кілометрів від столиці Росії.

За словами учасників колективу, їх змусили чекати "у військових казармах". Однак сам виступ відбувся у невеликому театрі.

До речі, за годину співів двійники "ABBA" отримали 20 тисяч фунтів і встигли виконати 15 найпопулярніших пісень відомих шведів.

Окрім нинішнього прем'єр-міністра Росії у залі були присутні й інші високопосадовці та дуже багато охоронців. Останні проінструктували співаків, щоб ті в жодному разі не йшли зі сцени під час шоу.

Після завершення концерту Путін не виявив бажання зустрітися з музикантами і одразу поїхав по справах.

Фото steer.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів