Камерон Діаз планує весілля?

18 лютого 2009, 11:55
Голлівудська актриса Камерон Діаз та її коханий - британський манекенник Пол Скалфор, незабаром планують одружитися. Про це розповів виданню " Female First " друг пари.

"Пол і Камерон щасливі разом. Вони говорять про те, щоб влітку або на початку осені одружитися та народити одразу дітей. Це правда, і вони справді божеволіють одне від одного", - поділився знайомий майбутнього подружжя.

Діаз та Скалфор хочуть влаштувати пишну церемонію з чисельними гостями та шикарним вбранням. Для цього пара планує для всіх рідних та друзів орендувати цілий готель і там влаштувати гуляння.

"Камерон хоче велике біле весілля з усім розмахом. Вона вже розмовляла з Карлом Лагерфельдом, котрий, як вона сподівається, створить для неї весільну сукню від "Chanel", - ділиться подробицями неназваний друг Діаз.

Камерон та Пол планують оформити стосунки?

До речі, зазвичай Камерон проводить свою відпустку на Гаваях, де займається серфінгом. Та цього року у неї знайшлося більш цікавіша справа - огляд потенційних місць, де вони з Полом могли б одружитися.


За словами знайомого парочки, Діаз з коханим планують одружитися на батьківщині нареченого - Англії.

"Вони вже придивляються до великих маєтків у сільській місцевості, на території яких є каплиці", - додає друг Камерон та Пола.

І хоча весілля планують влаштувати в Англії, однак жити закохані будуть як і раніше у Лос-Анджелесі.

Нагадаємо, Діас та Скалфор почали зустрічатися в червні 2008-го року. Раніше ж у Пола були романтичні стосунки ще з однією голлівудською актрисою - Дженіфер Аністон.

Фото "TMZ"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів