У Росії вирішили, що Приходько співатиме на "Євробаченні-2009"

8 березня 2009, 10:47

У ніч з суботу на неділю росіяни вирішували, хто ж цього року представлятиме їхню країну на "Євробаченні-2009".

За підсумками глядацького голосування та рішення журі, перемогла випускниця "Фабрики зірок-7" та дискваліфікована в українському Нацвідборі співачка Анастасія Приходько. Вона отримала 25% підтримки росіян, повідомляє "Комсомольская правда".

На другому місці фіналу російського національного відбору опинилася артистка Валерія з 14% глядацьких симпатій.

Нагадаємо, в Україні тривалий час тривав скандал навколо дискваліфікації підопічної Олени Мозгової Насті Приходько.


Члени журі Нацвідбору звинувачували співачку у порушенні правил. Та, Настя з продюсерами до останнього боролися за право брати участь у фіналі відбору "Євробачення-2009".

Однак журі було непохитним у своєму рішенні. Тож, Приходько прийняла рішення спробувати таки поїхати на пісенний конкурс, нехай і від Росії - країни, де її талант вже був визнаний на "Фабриці зірок-7".

І не прогадала - Настя отримала підтримку від російських продюсерів та жителів країни і представлятиме Росію на "Євробаченні-2009".

Приходько таки заспіває на "Євробаченні-2009". Щоправда, від Росії

До речі, напередодні проведення фіналу російського відбору зі складу членів журі вийшов Костянтин Меладзе, щоб уникнути закидів в упередженості. Адже Приходько є його підопічною.

Вже у травні на фіналі пісенного конкурсу "Євробачення-2009" Анастасія Приходько представлятиме Росію з піснею "Мамо", у якій чергуються рядки російською та українською мовами.

Та було б дивно, якби перемога Насті у російському відборі була прийнята усіма безапеляційно. Звісно, й тут знайшлися невдоволені результатом глядацького голосування та думкою членів журі.

Так, чоловік та продюсер співачки Валерії Йосип Пригожин, вважає, що треба зробити повторне голосування.

"Я хочу сказати не як продюсер співачки Валерії, а як громадянин Росії: я вважаю, що треба оскаржити голосування з Приходько - я в це не вірю й не повірю ніколи", - заявив Пригожин журналістам видання "Газета. Ru".

Коханий Валерії вважає, що "треба зробити повторні вибори і відправити на "Євробачення" іншу людину, тому що пісня, виконана українською мовою, нічого спільного з Росією не має". До того ж, на думку Пригожина, Приходько заспівала "не дуже добре" під час фіналу російського відбору.

Фото "News Music Ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів