Нагорний підмочить Подкопаєвій репутацію

16 квітня 2009, 15:00

Бізнесмен Тимофій Нагорний натякає, що його поки що чинна дружина гімнастка Лілія Подкопаєва залишиться без благодійного фонду, пише "Сегодня".

Днями відбулося зібрання засновників благодійного фонду "Здоров‘я поколінь", який очолює Подкопаєва. На засіданні хотіли з‘ясувати подальшу долю фонду.

"Ми кілька разів переносили зустріч на прохання Лілі, але, на жаль, вона і цього разу обдурила нас і не з‘явилася", - заявив Тимофій Нагорний у коментарі газеті.

"Але на наступному зібранні, яке пройде 21-го квітня, ми лишаємо за собою право приймати будь-які рішення", - попередив він.


"Засновники не хочуть, щоби фонд, який я започаткував багато років тому після смерті мами, очолювала Лілія Подкопаєва", - вів далі Нагорний.

Таким чином, пише видання, постраждає репутація гімнастки. Адже Подкопаєву представляють як олімпійську чемпіонку і голову фонду "Здоров‘я поколінь". А імідж спортсменки, яка займається благодійністю, приносить гроші.

"Ліля сама позбавляє себе усього", - стверджує Нагорний.

"Крім того, Ліля позбавляє наших малюків нормальної сім‘ї. Вони знову пожалілися мені, що мами не було вдома десять днів", - додав бізнесмен.

"Я намагаюся домогтися, щоб у червні, коли Ліля поїде давати майстер-класи в Америку, залишила дітей мені", - сказав Тимофій наостанок.

Цікаво, хто ж у цьому шлюбі все-таки бреше?

Нагадаємо, з січня цього року у подружжі Подкопаєва-Нагорний триває процес розлучення.

Фото "Новой"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів