З Майкла Джексона зішкребли шкіру

22 травня 2009, 13:48

Днями король поп-музики Майкл Джексон переніс термінову операцію з зіскоблювання шкіри на обличчі та інших місцях, вражених раковими клітинами, повідомляє "The Sun".

Після подальшого проведення аналізів медики зможуть вирішити, чи потрібно 50-річному співаку проходити курс опромінення тих ділянок шкіри, які вражені раком.

Наразі місце, де проходила операція, тримається у секреті. Однак, лондонські репортери припускають, що Джексона було прооперовано в Санта-Моніці відомим у США спеціалістом з раку Ральфом Массі.

Нагадаємо, нещодавно представник артиста Тоум Р. Тоум спростував чутки поширені у ЗМІ, щодо виявлення у Майкла Джексона раку шкіри.

"Він чудово себе почуває. І здоров'я у нього відмінне. Зараз у нього взагалі немає ніяких болячок. Він ніколи не був таким здоровим, як зараз!", - заявляв журналістам Тоум.

Та днями з'явилася інформація, що поп-співак переніс дати своїх концертів у Лондоні. Так, Джексон планував феєричне повернення на сцену вже у липні цього року. Та наразі вже перенесено три концерти аж на березень 2010-го.

Співробітники Майкла посилаються на технічні проблеми та загальну неготовність до шоу. До того ж, вони говорять, що ще потрібен час на виготовлення декорації та відеоряду.

Однак британські журналісти пов'язують перенесення виступів Джексона з початком лікування від раку шкіри.

Вважається, що серйозне захворювання артиста може бути викликане його чисельними операціями з відбілювання шкіри.

Фото "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів