Емінем став жертвою голих сідниць коміка Коена. ФОТО. ВІДЕО

1 червня 2009, 16:17
Голлівудський комік Саша Барон Коен, відомий за роллю казахського журналіста Бората Сагдієва, зробив посміховисько з відомого репера Емінема. Актор сів голими сідницями на обличчя зухвалого співака.

Кумедний інцидент стався у неділю під час вручення нагород "MTV Video Awards" у Лос-Анджелесі, повідомляє "The Daily Mail".

За сценарієм, Барон Коен мав спуститися на сцену зі стелі у вигляді янгола з крилами. Щоправда, цнотливим наряд артиста назвати було важко. Зокрема, Саша був  практично без трусів - у самісіньких стрінгах.

На початку здавалося, що феєричний політ актора вдався. Однак замість сцени, комік, ніби випадково, опинився у залі, саме на тому місці де сидів Емінем.

Під час свого польоту Коен так крутився на тросі, що під час приземлення повис головою донизу. В результаті, його ноги охопили шию Емінема, а сідниці опинилися якраз на рівні обличчя репера.

Емінем опинився у цікавому положенні

Емінем був шокований тим, що сталося: гола попа Коена майже торкалася обличчя репера - їх відділяли декілька сантиметрів.

Щоб остаточно не поцілувати сідниці комедійного актора, Емінем щодуху став пручатися.

Співак викрикував: "Відчепися!", "Ти це серйозно?" й намагався звільнитися від міцних ніг Коена. Все це супроводжувалося гучною лайкою.

На щастя, на допомогу артистові прийшли друзі: міцні чоловіки, які супроводжували Емінема на церемонію, врятували його від пікантних обіймів.

Щойно репер звільнився, він швидко встав з місця й покинув зал.

Репера ледве врятували від сідниць Коена

Слід зазначити, що серед присутніх на церемонії було чимало зіркових осіб: актори Гвінет Пелтроу, Холлі Беррі, Мел Гібсон і Бред Пітт. Кіношна братія на інцидент відреагувала сміхом.

Наразі ані Емінем, ані Коен, ані організатори премії не коментують те, що відбулося. Однак британські журналісти висловлюють сумніви щодо випадковості цієї кумедної ситуації.

Деякі з представників ЗМІ впевнені, що все це було заздалегідь відрепетирувано, щоб пропіарити обох артистів. Адже нещодавно у репера Емінема вийшов новий альбом, а Саша Барон Коен знявся у новому фільмі.

Відео того, як Емінем опинився у полоні сідниць Саші Барона Коена, дивіться тут:

Фото "The Daily Mail"

Відео MTV з сайту "ТСН"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів