Черновецький подасться у кіноактори?

4 червня 2009, 14:07

Схоже, "марсіанин", який очолює Київ - Леонід Черновецький - може стати кінозіркою.

Виявляється, любителя столичних бабусь запросили знятися в фільмі російського режисера Іллі Хржановського "Дау". Кінокартина присвяченому знаменитому фізику Льву Ландау.

"Ще в лютому ми чули, що хочуть покликати Черновецького. Начебто він зіграє одного із соратників фізика або його вчителя. Роль епізодична, але яскрава", - розповів "Сегодня" один із артистів масовки, а також редактор та шоумен Дмитро Гордон.

Щоправда, не відомо, з якого дива хочуть зняти саме "Льону-Космоса". Та, на думку інших акторів фільму, справа у тому, що мер народився в Харкові, де Ландау заснував свою школу.


До речі, Гордон повідомив, що до компанії Черновецького може приєднатися й депутат від Партії регіонів Нестор Шуфрич. Принаймні творці документального фільму планували запросити і його.

Ну чим не кіноактор?

"Цей режисер відрізняється тим, що запрошує непрофесіоналів на майданчик. Ось запропонували мені. Знаю, що повинні були говорити ще з Черновецьким і Шуфричем", - повідомив Гордон.

Більшу частину фільму "Дау" знімають у Харкові. Бюджет фільму не розголошується. За одними даними, він становить $3,5 мільйони, за іншими - $10.

Наразі не відомо як відреагували Шуфрич та Черновецький на заманливу пропозицію.

Однак навряд чи "мер усієї України" відмовиться від ідеї спробувати себе у ролі актора.

Адже не секрет, що Льоня, окрім як роздавати гречку, любить і співати, і фотографувати, й писати книжки.

Фото Дмитра Амідова (ТаблоID)

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів