Джолі стала впливовішою за Обаму

4 червня 2009, 16:39
Голлівудська актриса Анджеліна Джолі стала найвпливовішою знаменитістю за версією видання " Forbes ".

Таким чином кохана Бреда Пітта потіснила лідерку останніх двох років - телеведучу Опру Вінфрі.

Щорічний рейтинг "100 найвпливовіших зірок світу" складається з урахуванням одразу декількох критеріїв.

Зокрема, найважливішим є те скільки знаменитість заробила грошей за останній рік та кількість згадувань персони на сторінках видань, на телебаченні та у мережі Інтернет.

До речі, Анджеліна Джолі стала лідеркою за сумою основних параметрів, при цьому не будучи першою у жодні категорії оцінювання.


Наприклад, за період з червня 2008-го по червень 2009-го акторка заробила 27 мільйонів доларів. І, таким чином, в рейтингу доходів посіла лише 60-ту позицію.

Найбільше ж грошей за минулі 12-ть місяців заробила теледіва Опра Вінфрі - 257 мільйонів доларів. Однак навіть це не вивело її на перше місце.

Погіршення позиції Вінфрі пов'язують з тим, що рейтинг її шоу почав падати.

Джолі стала найвпливовішою, а її коханий Пітт посів лише 9 місце

"Срібною призеркою" рейтингу "Forbes" стала поп-діва Мадонна. Цього року співачка заробила на своєму імені та виступах 110-ть мільйонів доларів. До того ж, її ім'я неодноразово згадувалося у ЗМІ через гучне розлучення з чоловіком Гаєм Річі.

Несподівано у сотню зірок потрапив президент США Барак Обама. Адже до цього у списку не було жодного президента.

Щоправда, Обама посів лише 49-те місце. Це при т ому, що він лідирує за таким критерієм: кількість згадувань в Інтернеті, на телебаченні та друкованих виданнях.

А от заробіток за рік у темношкірого політика доволі скромний - 2 мільйони доларів.

Окрім вищезгаданих осіб до рейтингу потрапили: співачка Бейонсе (4 місце), продюсер та кінорежисер Стівен Спілберг (7 місце), актори Дженніфер Аністон (8 місце), Бред Пітт (9 місце), Віл Сміт (11 місце), співачка Брітні Спірз (13 місце), кінозірки Адам Лендлер (16 місце), актор Харрісон Форд (17 місце), баскетболіст Майкл Джордано (18 місце), актор Том Круз (20 місце) та тенісистка Марія Шарапова (76 місце).

Слід зазначити, що з минулорічного списку зникло 37 знаменитостей, звільнивши місце новим зіркам. Зокрема, у 2009-му році до рейтингу не потрапили письменниця Джоан Роулінг та красунчик-кіноактор Джонні Депп.

Фото "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів