Ротару може сісти за ґрати?

4 червня 2009, 17:25

Відділ по боротьби з економічною злочинністю Головного управління внутрішніх справ Москви підозрює співачку Софію Ротару у несплаті податків.

Окрім цього артистку можуть звинуватити у недотриманні правил роботи іноземних громадян на території Російської Федерації, повідомляє "Московский Комсомолец".

Справа у тому, що Ротару сама накликала на себе такі неприємності. Адже не так давно артистка звернулася до суду з позовом на свого екс-директора Ольгу Коняхіну.

Софія Михайлівна запевняє, що її колишня співробітниця не хоче віддавати їй 300 тисяч доларів за гастрольний тур містами Росії. Щоб законно забрати гроші, Ротару найняла відомого адвокат Генрі Рєзніка, щоб той представляв її інтереси у суді.


Розглянувши справу, слідчі порушили кримінальну справу проти екс-директорки співачки.

Однак паралельно з цим, правоохоронці віддали матеріали справи до відділу по боротьбі з економічною злочинністю, щоб там розібралися - звідки у артистки такі гроші.

Ротару світить декілька років в'язниці?

Адже в офіційних документах менеджери Софії Ротару вказують набагато менші суми. Так, наприклад, за один виступу артистка бере близько 30-50 тисяч євро, а у документах зазначається сума близько двох тисяч рублів. І це х урахуванням всіх витрат.

Тож, не дивно, що слідчі піддали сумніву законність подібних фінансових операції й взялися за розслідування справи. Зокрема, правоохоронців цікавить, чи сплатила Ротару податок з суми 300 тисяч євро.

Щоправда, за словами слідчих, Софія Михайлівна не виходить з ними на зв'язок і відмовляється щось пояснювати без офіційного запиту на її ім'я.

А як повідомила співробітниця колективу артистки, коли Ротару дізналася, що її розшукують з відділу по боротьбі з економічною злочинністю, їй стало погано. Наразі, співачка, нібито, перебуває у лікарні в Ялті.

Фото Дмитра Амідова (ТаблоID)

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів