Пономарьов та Куся мріють бути українськими Піттом і Джолі? ФОТО

4 червня 2009, 19:44

Останнім часом українські представники бомонду "косять" під голлівудських зірок. Щоправда, наші VIP-жіночки не зізнаються, чи то вони усвідомлено копіюють іноземних красунь, чи просто випадково купують такі ж речі.

Певно, і подружжя Пономарьових точно не скаже, чому на нещодавньому "смішному" заході так підозріло було схоже на голлівудську пару Анджеліну Джолі та Бреда Пітта.

Подібність кидається в обличчя: фасон, схожий колір сукні, класичне чоловіче вбрання, метелик на шиї, лаковані туфлі.

Cкладається враження, що український співак та його кохана Куся, немов "підгледіли" за Піттом і Джолі й спробували вдягтися, "як у Голлівуді".


Пономарьов та його кохана Куся наслідують стиль голлівудських зірок?

Щоправда, якщо пригледітися, то у Анджеліни мінімум прикрас, відкрите декольте та й розріз на сукні демонструє струнку ніжку.

У той час, як фасон сукні Вікторії-Кусі більш стриманий, додано широкий чорний лакований пояс, а на додачу блискуча сумочка, оригінальний годинник та браслет.

Що ж до чоловіків, то й тут є суттєві відмінності. Так, Бред Пітт прийшов на червону доріжку Каннського фестивалю у чорному костюмі з двобортним піджаком.

Окрім цього на шиї актора був метелик, а з кишеньки на грудях виглядала, складена у трикутничок, біла хусточка. На ногах у красунчика-Пітта були лаковані чорні туфлі.

А це Пітт та Джолі у травні на Каннському фестивалі

Співак Олександр Пономарьов, певно, не вдовольнився простим костюмом, тому й вдяг смокінг.

До речі, за правилами етикету до смокінгу не прийнято вдягати лаковані туфлі. Однак, Сашко, може, не знав про це, тому й взув "непідходяще" взуття.

А ось кишенька на грудях Пономарьов так і залишилася порожньою.

Звісно, вбраннях обох пар має купу відмінностей, однак схожість у стилі проглядається чітко.

Тож, хто знає, можливо це збіг, а можливо Сашко та Куся хочуть стати вітчизняними Джолі та Піттом?

Фото Дмитра Ларіна (ТаблоID) та "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів