Герман не змогла вийти на дорогу, де загинув її син. ФОТО

16 червня 2009, 15:06

Поки правоохоронні органи продовжують з'ясовувати обставини ДТП, у якому загинув син регіоналки Ганни Герман, ЗМІ оприлюднюють нові подробиці трагедії.

Нагадаємо, аварія сталася 15-го червня близько 4-ї ночі на трасі Одеса-Київ, де автомобіль "BMW" із Романом Германом зіткнувся з вантажівкою "Mercedes". 16-річний Роман загинув на місці.

Зіткнення сталося неподалік від містечка Ульянівка, поблизу декількох готельно-ресторанних комплексів співочого ректора Михайла Поплавського.

В одному з них, "Батьківській хаті", Романа, нібито, бачили востаннє, повідомляє "Блік".


Як розповів продавець магазину на території комплексу, близько 3-ої ночі син Герман та ще один хлопець сіли до "BMW". Щойно вони від'їхали, почувся страшний скрегіт, шум та з'явилося полум'я.

Так зранку виглядало місце аварії

Виявилося, що авто, у якому знаходився Роман, на швидкості влетіло під заднє праве колесо вантажівки, яка йшла попереду. Іномарка проскочила під кузовом, вилетіла на відбійник, по якому автівку ще довго тягло.

Якщо син Ганни Герман помер на місці, то водій машини дивом вижив. До речі, за кермом сидів 20-річний Максим Зель - брат дружини старшого сина Герман Миколи. Наразі хлопець перебуває у дуже важкому стані в реанімаційному відділенні Ульянівської районної лікарні.

А в самій "Батьківській хаті" інформацію про те, що у них вночі був Роман з другом, спростовують.

Це фото розміщено на сторінці Романа Германа у Vkontakte, пише "Gazeta.ua"

Та свідки з сусідського мотелю "Кропива" розповіли, що ввечері 14-го червня приїхала компанія - п'ятеро чоловіків та дві жінки з малюком.

Всі нібито пішли спати, лише Роман та Максим затрималися за вечерею. Потім хлопці нібито перейшли до сусідського ресторану, а згодом вже до й "Батьківської хати".

Родичам сина Герман, з якими він повертався з відпочинку з Одеси, повідомили про трагедію близько 5-ої ранку.

Щойно про жахливе ДТП дізналися високопосадовці з МВС, то прибули на місце аварії.

Близько сьомої ранку до місця загибелі сина приїхала і сама Ганна Герман. Однак з машини вбита горем жінка не вийшла. Кажуть, їй просто не вистачило сил.

Ганна Герман з маленьким Романом на руках

Поховали меншого сина Герман на Байковому кладовищі. Навпроти його могили встановлений пам'ятник з чорного каменю "Мати у скорботі", повідомляє "Gazeta.ua".

На прощання з Романом приїхали регіонали Владислав Лук'янов, Юлія Новікова, екс-міністр оборони Олександр Кузьмук, Юрій Бойко. Звісно, була і сама Ганна Герман з матір'ю і старшим сином. На трьох автобусах приїхали однокласники Романа.

Також приїхав на цвинтар лідер Партії регіонів Віктор Янукович. Політик був присутній і під час відспівування Романа в Ільїнській церкві на Подолі.

Нагадаємо, Герман народила сина Романа у другому шлюбі з дипломатом Сергієм Германом. Від першого шлюбу в регіоналки є син Микола, який працює помічником депутата Тараса Чорновола.

Фото "Бліка" та "Бульвару Гордона"

Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів