Мадонна навчилася лаятися російською. Аудіо

1 липня 2009, 12:05
Поп-діва Мадонна має хист не лише до заробляння грошей , музики й кіно, а й до вивчення нових мов. Так, співачка записала радіо-привітання напередодні свого приїзду до Санкт-Петербурга.

За десть секунд Мадонна встигла сказати фанам лише декілька слів. Й почала своє звернення з лайливого слова російською мовою, пише "Комсомольская правда".

"Ох***но! Це Мадонна! Я сподіваюсь побачити вас 2-го серпня на Дворовій площі у Санкт-Петербурзі. Не пропустіть!", - сказала артистка.

Наразі точно не відомо, чому поп-діва вирішила використати міцне слово у зверненні. Та, певно це хтось з персоналу Мадонни навчив її цьому. Адже у команді артистки люди різних національностей.

Незвичайний аудіозапис призначений для ротації на радіо. Однак організаторам все ж таки доведеться вирізати непристойне слово.


Мадонна вже знає трохи російську

"Ми самі шоковані. Першу частину з міцним слівцем на радіо звісно виріжуть, адже за нашими законами лаятися в ефірі не можна", - розповів один з організаторів шоу всесвітньо відомої артистки.

До речі, Мадонна виступить у Санкт-Петербурзі 2-го серпня. Разом з собою співачка привезе дітей та особистого кухаря, пишуть "Дни.ру".

Серед екзотичних вимог у рейдері музичної зірки: три білих орхідеї у гримерній, три кабалістичні свічки, сіль для ніг з Мертвого моря та не солоний "Едамам" - закуска, яка нагадує японський горох.

Крім цього Мадонна попросила щоденно міняти обідок унітазу та декорувати стіни білою тканиною.

Аудіозвернення Мадонни слухайте тут:

Фото "Fits News"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів