Проти Андрія Ющенка та його нареченої почали війну?

14 липня 2009, 10:58

Президентський син Андрій Ющенко та його наречена Ліза Єфросиніна перебувають у страху. Виявляється, парочка дуже переживає через заплановане на серпень весілля. Зокрема, їм здається, що проти них розпочали війну.

"Вони (Ліза та Андрій) вважають, що проти них зараз розвернулася справжня інформаційна війна. Її почали ті сили, які через них хочуть дістати батька Андрія Віктора Ющенка", - зізнався "Сегодня" один з близьких друзів пари.

"То заявлять, що Андрій брав участь у скандальній пригоді біля одного з київських ресторанів, то починають розповсюджувати чутки щодо обставин весілля. Тому до останнього часу все трималося у цілковитій таємниці", - додав наближений до президентського сина.

Тож, напередодні весілля Андрій Ющенко та Ліза Єфросиніна побоюються провокацій, але завзято готуються до подорожі на Сейшели.


Нагадаємо, раніше у ЗМІ з'явилися чутки, що син президента розпрощається з парубоцьким життям вже до кінця літа.

Повідомлялося, що відсвяткувати одруження Андрій та його кохана - сестра телеведучої Маши Єфросиніної - Ліза запланували на Сейшельських островах. За попередніми підрахунками за це парочка має викласти десь 9 тисяч доларів.

Андрій Ющенко вважає, що проти нього та його коханої ведеться війна

Однак друзі закоханих розповіли, що весілля буде скромною та без пишного торжества:

"Андрій і Ліза просто розпишуться. На церемонії будуть присутні не більше 25-ти осіб, у тому числі й їхні батьки. А ось якихось гулянок робити не будуть - одразу ж відправляться до аеропорту та полетять на південь, де й проведуть медовий місяць".

До речі, президентська родина схвалила вибір Андрія. Зокрема, Віктор Ющенко, нібито, вважає, що Ліза позитивно вплинула на його сина.

"Андрій при ній змінився. Став більш серйозним, чи що. Дозрів, так би мовити, для сімейного життя. До того дівчина знайшла спільну мову з Катериною Михайлівною", - повідомив подробиці друг пари.

Одна попри всі чутки та інформацію, надану нібито друзями Андрія Ющенка та Лізи Єфросиніної, самі закохані не поспішають розповідати журналістам про своє майбутнє весілля.

Фото "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів