Сара Джессіка Паркер роз'їхалася з чоловіком

23 липня 2009, 11:13
Акторка Сара Джессіка Паркер та її чоловік Метью Бродерік вирішили жити окремо, повідомляє " The Female First ".

Зірка "Сексу і міста" разом з 6-річними сином Джеймсом Уілкі та доньками немовлятами переїздить до Брукліну. У той час як Бродерік залишається жити на Манхеттені.

Причиною роз'їду подружжя, яке між іншим перебуває у шлюбі вже 12 років, є бажання Паркер ростити дітей у більш спокійному місці.

"Сара любить Манхеттен, але тепер у неї троє дітей, і, певно, їм краще рости у більш спокійному і тихому місці, а не на божевільному Манхеттені", - розповів друг пари.

Однак залишається незрозумілим, чому Метью Бродерік не може приєднатися до дружини та дітей.


Паркер та Бродерік житимуть окремо

"Метью дуже подобається їхній таунхаус на Манхеттені, та й він, до того ж, поруч з його роботою на Бродвеї. Зараз він як раз веде переговори про свою участь в одній з постановок, тож є сенс залишатися там", - додало неназване джерело.

Поки ж Паркер та Бродерік не коментують інформацію про своє окреме проживання.

Однак відомо, що акторка вже встигла придбати будинок. Так, Сара Джессіка виховуватиме своїх діточок у величезному помешканні з дев'ятьма спальнями. За нове житло артистка заплатила 5,2 мільйони фунтів.

Нагадаємо, нещодавно акторське подружжя вдруге стало батьками. У Паркер та Бродеріка з'явилося одразу дві доньки. Двійняток народила сурогатна мати.

Фото "The Associated Press" з ctv.ca

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів