Єфросиніна піде від чоловіка?

5 серпня 2009, 16:14

Згідно з чутками, у сім‘ї телеведучої Марії Єфросиніної важкі часи. Подейкують, що подружжя Маші та Тимура Хромаєва вже два місяці не живе разом.

У Хромаєва та Єфросиніної проблеми?

"Чесно кажучи, сама дуже переживаю з цього приводу. І хоча Маша мовчить про те, що відбувається у їхніх з Тимуром стосунках, останнім часом вона поводиться дуже дивно!..

Маша все частіше виглядає відчуженою, заглиблюється у себе, про щось розмірковує", - каже подруга Єфросиніної Ольга Балабан, пише "Блік".

Як стверджують джерела газети, вже 2 місяці Марія та Тимур не живуть разом. Більше того, вперше за майже 7 років шлюбу, Маша їздила на море без чоловіка. Цього літа удвох з дочкою Наною вона відпочивала в Іспанії, у Коста Брава.


Окрім того, дехто з тусовки став свідком неприємної ситуації у подружжі. Так, на дні народження друга і колеги Єфросиніної Дмитра Царенка, пара привселюдно з‘ясовувала стосунки.

Тимур підвищував голос на Машу, емоційно жестикулював, щось гаряче доводячи дружині. Вона ж сиділа, потупивши погляд і нервово покусуючи губи.

"Я був свідком цієї ситуації. Про що вони розмовляли, я не чув, але з боку це виглядало як з'ясування стосунків. Тимур на підвищених тонах намагався Маші щось пояснити, вона сиділа похилена", - каже колега Маші телеведучий Олександр "Ангел" Педан.

Наразі телефон Марії відключений. Оператор повідомляє, що абонент поза зоною досяжності.

А у понеділок у самому центрі Києва журналісти сфотографували, як Єфросиніна, без чоловіка і дочки, пакує речі в машину.

Фото "Бліка"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів