Названа офіційна причина смерті Джексона

25 серпня 2009, 10:35
Король поп-музики Майкл Джексон помер через передозування сильнодіючого анестетика "Propofol", повідомляє " CNN " з посиланням на дані токсикологічної експертизи.

Раніше ЗМІ вже висували припущення, що саме велика доза знеболюючого препарату вбила артиста.

Для виявлення причини смерті Майкла було проведено дві судмедекспертизи. Однак з невідомих причин їхні результати з не повідомлялися.

Нагадаємо, особистий лікар Джексона Конрад Мюррей вже зізнався, що за декілька годин до смерті артиста, він зробив йому ін'єкцію "Propofol".

А напередодні заяви лікаря, співробітники федерального управління по боротьбі з наркотиками США (US Drug Enforcement Administration) провели обшук в його офісі.


За словами Мюррея, Джексон страждав від безсоння. І лише ін'єкції сильнодіючих ліків, зокрема "Propofol" допомагали співакові впоратися з цим.

Кардіолог повідомив судмедекспертам, що 25-го червня в день смерті поп-короля ввів йому 25 міліграмів препарату "Propofol".

Окрім цього, того ж дня Мюррей дав Майклу ще декілька седетативних ліків.

Медик запевняє, що постійно спостерігав за станом свого зіркового пацієнта. Та у якийсь момент лікар пішов до туалету буквально на пару хвилин. А коли повернувся, то Джексон вже не дихав.

Передбачається, що скоріш за все Конраду Мюрре. Буде пред'явлено звинувачення у скоєнні ненавмисного вбивства. Про це повідомляє "The Associated Press".

Нагадаємо, співак Майкл Джексон, який помер у віці 50-ти років, досі не похований. Раніше батько співака заявляв, що тіло його сина буде передано землі 29-го серпня - в день народження артиста.

Однак похорони Джексона знову перенесли. Приватна сімейна церемонія прощання з музикантом призначена на 3-тє вересня.

Наразі ж тіло Майкла Джексона заморожене й знаходиться у морозильній камері, яка розташована під землею.

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів