Лорак з коханим отримали ліжко-сюрприз

25 серпня 2009, 13:36

Під час свого турецького весілля співачка Ані Лорак познайомилася з батьками чоловіка Мурата, нагодувала гостей креветками з ананасами та провела першу шлюбну ніч на спеціальному ліжку.

Незважаючи на те, що Кароліна та Мурат знайомі давненько, артиста лише на весіллі у Туреччині вперше побачила свою свекруху та нових родичів, пише "Блік".

Так, на привітати сина та невістку прийшла мати Мурата Ертана та брати Турана і Мустафа. Свекруха пообіцяла Лорак, що приїде до України, щойно в неї з'явиться час.

До речі, молодята частували своїх гостей зовсім не турецькими стравами, а зробили акцент на європейській та середземноморській кухнях.


Так, на закуску подавали "Володаря морів" - страву з королівських креветок та інших морепродуктів.

Далі офіціанти винесли тарілки з величезними креветками, запеченими з ананасом у кокосі. Щоб страву скуштували всі, було закуплено 75 кілограмів креветок та 150 кокосів.

Кароліна з Муратом розпислаися у Києві, а гуляли у Туреччині

Особливо до вподоби креветки прийшлися родичам Мурата. А от українські гості віддавали перевагу філе яловичини з грибами під виноградним соусом та кремовий пудинг з фруктами у суничному соусі.

"Це не їжа, а казка. Я кайфую!", - поділився враженнями Віктор Павлік.

Запивали страви шампанським "Dom Perignon " та ексклюзивними винами.

Після гулянки з піснями та тортом, молодята як і годиться усамітнилися. Свою першу шлюбну ніч Мурат та Кароліна провели в одному з 12 шикарних дизайн-віл при готелі "Адам і Єва".

У номері, вартістю від 1500 євро за добу, є SPA-центр, джакузі, кухня і сауна. А спеціально для новоспеченої родини керівництво готелю замінило стандартне ліжко на велике ложе завширшки у 3 метри.

Весільне ложе молодят

Ліжко-сюрприз застелили червоною шовковою білизною та декорували пелюстками троянд і кульками.

Після повернення на Україну Ані Лорак вже встигла виступити на святі з нагоди Дня Незалежності. Однак молодята все ж таки планують відправитися у медовий місяць вже у вересні.

"Точно не знаємо куди, певно, на екзотичні острова", - сказала співачка "Сегодня".

Фото "Бліку" та прес-служби Ані Лорак

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів