У Януковича живуть кенгуру, зайці та олені

28 серпня 2009, 17:27
Вже більше ніж два роки головний "регіонал" Віктор Янукович все ніяк не добудує свій палац під Києвом . Однак на території майбутнього житла "проффесора" вже зараз бродять усілякі тварини.

Наразі ж Янукович продовжує жити в старій, ще радянській будівлі в селі Нові Петрівці, повідомляє "Сегодня".

За словами робітників, цей будинок, який давно потребував ремонту, не зруйнували. А у резиденції йдуть будівельні роботи. У новому помешканні Януковича буде де поплавати та пограти в теніс.

"Там уже спорудили п'ятиповерховий будинок - два поверхи з бетону, а зверху триповерховий зруб. Будують 4 басейни, вони з'єднані один з одним каскадом. Посередині одного з них знаходиться острівець, а там одноповерховий зруб - "Будинок мисливця". Біля басейну є сауна. Є й корт для тенісу", - охоче поділилися подробицями будівельники.


З розповідей мешканців села і будівельників, на території резиденції є парники, власний сад, там бродять дикі тварини: козулі, олені, качки, пави, зайці і навіть нібито один кенгуру.

Щоправда, як кажуть робітники, усе це - тварини і новобудови - належить не Януковичу, а якійсь фірмі, яка й найняла працівників на будівництво.

До речі, поруч із дачею Януковича з 2003-го року живе родина Арсенія Яценюка: у нього двоповерховий цегляний будинок, за ним - великий відкритий басейн.

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів