Тілу Майкла Джексона нарешті дали спокій

4 вересня 2009, 10:35
Співака Майкла Джексона, більш ніж через два місяці після його смерті, нарешті було поховано на лос-анджелеському кладовищі "Forest Lawn", повідомляє " People ".

Церемонія прощання з королем поп-музики почалася майже з двогодинною затримкою. Весь цей час друзі Джексона, які прийшли попрощатися з ним, перебували на 30-градусній спеці.

За словами родичів Майкла, вони навмисне чекали поки на дворі стемніє.

Запрошення на прощання з артистом отримали всього 200 осіб. Серед них і екс-дружина Джексона Ліза Марія Преслі, його подруга Елізабет Тейлор, друг Маколей Калкін та інші.

Звичайні ж фанати співака не могли навіть наблизитись до кладовища: його периметр охоронявся як на землі, так і з повітря.


Родина Джексона прибула на кладовище у тридцяти лімузинах. В одному з них знаходився прикрашений білими та жовтими квітами позолочений саркофаг з тілом Майкла.

Брати покійного артиста внесли саркофаг до приміщення та становили на подіум. Поруч з труною встановили два великих портрети Джексона та букети білих лілій та троянд.

Тіло Майкла нарешті знайшло спокій

Потім до саркофагу підішли діти Майкла і поклали на кришку корону.

Прощання розпочалося молитвою. Потім було виконано пісню "Never Can Say Goodbye" з репертуару "Jackson 5".

Після проголошення численних промов всі троє дітей Джексона поклали до труни листа з наступним змістом: "Тату, ми тебе любимо, ми скучаємо за тобою".

А коли церемонія прощання завершилась, брати Майкла знову підняли труну і внесли його до "Великого мавзолею", де нарешті тіло поп-короля знайшло спокій.

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів