Дочку соратника Януковича видали під живого Рамазотті та Галкіна

10 вересня 2009, 12:08

На весіллі дочки депутата Партії регіонів Юрія Іванющенка співав Ерос Рамазотті та юморив Максим Галкін.

Як повідомляють"Вікна" на "СТБ", 9 вересня 2009 у Донецьку пройшло гучне весілля.

 Іванющенко

Член фракції Партії регіонів Юрій Іванющенко видав заміж свою дочку Яну за француза на ім‘я Георгій. Наскільки заможні його батьки невідомо, але весілля коштувало чимало.

Відомо, що соратник Януковича - людина не публічна. Іванющенко - земляк Віктора Федоровича, живе в Єнакієвому. На офіційному сайті Верховної Ради також зазначено, що він є президентом товариства з обмеженою відповідальністю.

Як стало відомо, серед запрошених на закритій для пресі вечірці опинилися сам лідер регіоналів Янукович і багатій і любитель футболу Рінат Ахметов.

Розважати гостей приїхали російська зірка естради Максим Галкін та знаменитий італійський співак Ерос Рамазотті. Зокрема, гонорар Галкіна й Рамазотті, за даними українського продюсера Клімашенка, обійшовся у понад 100 тисяч доларів.

Спеціально для весільної вечірки був орендований виставочний комплекс. VIP-весілля від сторонніх очей берегли приватні охоронці й міліціонери.

Зал для святкових дійств прикрашав відомий російський декоратор Борис Краснов. Самі декорації були витримані у стилі російської імператриці Анни Іоанівни. У залі можна було побачити лебедів з льоду й інші льодові скульптури.

Фото ВР

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів