Мішель Обама качає біцепси до сьомого поту

11 вересня 2009, 13:15
Перша леді США Мішель Обама частенько з'являється на публіці у кофтинках та сукнях з короткими рукавами. Таким чином дружина президента демонструє свої накачані руки.

Та, щоб мати такі біцепси Мішель Обама вже більше 10 років тричі на тиждень ходить до спортзали. Про це розповів її особистий тренер Корнелл Маккелан в інтерв'ю виданню "Women's Health", яке цитує "Times".

"Вона серйозно слідкує за своїм здоров'ям і тримає себе у формі", - похвалив свою підопічну тренер, з яким Обама почала співпрацю ще у 1997-му році.

За словами Маккелана, Мішель ніколи не пропускає тренування і займається до сьомого поту.

Тричі на тиждень Обама приділяє годину для тренувань. Свою розминку перша леді Америки зазвичай закінчує силовими вправами для верхніх м'язів рук.


Мішель Обама не втрачає нагоди показати свої форми

Мішель замається на спеціальних тренажерах, які призначені для трицепсів. Також велику увагу приділяє й роботі з гантелями.

"Правильне харчування і регулярні тренування завжди були для мене дуже важливими. Як для морального так і для фізичного здоров'я", - зізналася в одному зі своїх інтерв'ю Обама.

"Вправи для мене дуже важливі - це терапія. Тож варто мені відчути себе напруженою чи знервованою, чи відчути занепад сил, я одразу ж хапаю свій iPod й йду у спортзал", - додала вона.

Окрім вправ для накачування біцепсів у програмі Мішель є також кардіорозминка, вправи на біговій доріжці та біг по сходах.

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів