Клінтон розповів, як Єльцин ходив за піццою в трусах

22 вересня 2009, 18:22

Екс-президент США Білл Клінтон випустив книгу "Плівки Клінтона: Боротьба з історією разом з президентом".

У своїх мемуарах скандальний політик розповів, як колишній президент Росії Борис Єльцин розгулював по вулиці в трусах та ледь не став "нічним злодієм", пише "The Times".

Книга включає в себе розшифровки записів розмови Клінтона зі своїм другом Тейлором Брнчем за період з 1993-го пор 2001-й роки.

Окрім власних цікавих історій американський екс-президент розповів й про "дивацтва" своїх гостей.


Так справжньою зіркою став Борис Єльцин, який у 1995-му році перебував з візитом у Вашингтоні. Російських гостей поселили в резиденції навпроти Білого дому.

І от одного вечора співробітники Секретної служби США стали свідками цікавої картини: екс-президент Росії стояв на дорозі в самій спідній білизні в сотні метрах від Білого дому.

Клінтон згадує "витівки" Єльцина

За словами Клінтона, Єльцину, який напередодні трохи випив, просто закортіло скуштувати піцци. Тож він і вийшов зловити таксі, щоб з'їздити за бажаною їжею.

А наступної ночі Борис Єльцин, нібито, втік від власної охорони, і гуляв по підвалу гостьового маєтку, в якому оселився.

І все б нічого, якби сторожі не злякалися й не вирішили, що до будинку вліз грабіжник.

Звісно, спростувати чи підтвердити ці історії сам Борис Єльцин не може. Нагадаємо, політик помер у квітні 2007-го року, коли йому було 76 років.

Однак критики прогнозують, що книга Клінтона здобуде неабияку популярність.

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів