Меладзе досі одружений

24 вересня 2009, 17:39
Дружина співака Валерія Меладзе Ірина розповіла, що чоловік з нею не розлучався і взагалі ні хто від кого не пішов.

"У нас з Валерієм немає ніякого розлучення, і поки не очікується. Змушена це говорити, тому що стільки бруду виливається публічно, немає сил", - зізналася Ірина "Комсомольской правде".

Нагадаємо, наприкінці серпня у російських ЗМІ з'явилася інформація, що Меладзе офіційно розлучився й тепер живе окремо від дружини.

І якщо чутки про розлучення Ірина спростовує, то про окреме проживання, навпаки, підтверджує.

Жінка розповіла, що у родині склалась така ситуація, що їм з Валерієм доводиться жити в різних квартирах. Але при цьому, подружжя бачиться доволі часто.


"Ми не лише свята разом проводимо, ми живемо. Якщо Валерій їде додому, я прошу: "Купи продукти". І ми разом готуємо вечерю. Зрозуміло, що через гастролі він нечасто знаходиться у Москві. Але так було завжди, скільки ми тут живемо", - пояснила Ірина.

Окрім цього, дружина артиста зізналася, що давно знала про інтрижку коханого з учасницею "ВІА Гри" Альбіною Джанабаєвою.

Валерій Меладзе с дружиною та старшою дочкою

"Цю історію я пережила давно. Дізналася про те, що у моєму родинному житті була, так би мовити, третя сторона, кілька років тому. Валерій сам сказав мені це у пориві емоцій. Як і будь яка інша жінка на моєму місці, я відреагувала гостро. Відчула, немов у душі розірвалася ядерна бомба", - поділилась спогадами дружина Меладзе.

Зраджена жінка навіть намагалася поговорити з суперницею, але Джанабаєва відмовилась.

Тож Ірина зібралась з силами й вирішила жити далі з чоловіком, якого кохає і від якого має трьох доньок. Її навіть не зломило те, що Меладзе визнав позашлюбного сина.

"Гадаю, якби людина хотіла піти до когось, вона б пішла. Жодні діти у цьому випадку не здатні втримати чоловіка. Валерій не пішов. Я сподіваюсь, що наші труднощі тимчасові", - сказала Ірина.

"Хочу, щоб між нами усіма наступив мир. Мир в наших душах. Ми настільки стомилися від цієї ситуації, що, окрім тиші та спокою, вечірніх барбекю біля нашого будинку, мені більше нічого не хочеться", - додала наостанок дружина Меладзе.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів