Поланскі закінчує фільм у в'язниці

14 жовтня 2009, 14:44
Відомий режисер Роман Поланскі працює над завершенням свого фільму "Привид" перебуваючи зі ґратами, повідомляє "The Times".

За словами друга кінорежисера та автора сценарію картини Роберта Гарріса, Поланскі планує показати нову картину на Берлінському фестивалі, який пройде у лютому 2010-го року.

"Він може повідомляти з камери про свої побажання щодо фільму. Не знаю, чи є в нього можливість дзвонити з мобільного телефону, але якимось чином спілкуватися він може", - пояснив сценарист.

Гарріс розповів, що Поланскі рішуче налаштований завершити фільм і йому не завадять навіть ув'язнення.

"Цей кошмар, що відбувається, може призвести до того, що режисера посадять до в'язниці на тривалий термін. Але ми повинні працювати над фільмом у тій ситуації, що склалася. Я впевнений, що він (Поланскі) хоче, й далі вести роботу над фільмом, над яким працював останні два роки", - сказав сценарист.

Поланскі не забуває про творчість навіть у в'язниці

Щоправда, у зв'язку зі скандалом навколо Поланскі, співавтор фільму не впевнений, що публіка та критики об'єктивно сприймуть нову роботу режисера.

"Не знаю, чи зможе кіно піднятися над всією цією ситуацією, в якій опинився режисер. Це чудова можливість перевірити кліше про те, що немає поганої реклами", - зауважив Гарріс.

Нагадаємо, Романа Поланскі було заарештовано 26-го вересня у Швейцарії.

Підставою став ордер виписаний ще 30 років тому владою США.

За звинувачення у сексуальних стосунках з 13-річною дівчиною режисера можуть екстрадувати до Америки, де він опиниться на тривалий термін за ґратами.

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів