Жертва Поланскі просить залишити його у спокої

27 жовтня 2009, 13:22

Американка Саманта Геймер, яка у 13-річному віці стала жертвою Роман Поланскі, просить закрити справу щодо режисер, повідомляє "The Associated Press".

У своїй заяві до каліфорнійського суду жінка запевняє, що увесь цей скандал негативно вплинув на її здоров'я.

Так, після затримання швейцарською поліцією Поланскі, Геймер, яка живе на Гаваях, отримала більше 500 пропозицій про інтерв'ю від відомих інформаційних агентств, газет, журналів, шоу Ларі Кінга та Опри Вінфрі.

"Переслідування журналістів призвело до проблем зі здоров'ям. Її роботодавець не вдоволений і Саманта може реально втратити через це роботу", - пояснив представник жінки.

"Залиште мене у спокої", такими словами завершила своє звернення Геймер.

Саманта Геймер вже давно пробачила Романа Поланскі

До речі, це не вперше жінка просить закрити справу щодо Поланскі. З подібними проханнями Саманта Геймер зверталася у 1995-му та 19997-му роках. Востаннє жінка просила залишити себе і режисера у спокої у січні цього року.

Нагадаємо, наразі Роман Поланскі перебуває в одній з в'язниць Швейцарії. Режисера звинувачують у зґвалтуванні Саманти Геймер у 1977-му році. Тоді дівчині було лише 13 років.

Днями влада США подала до Швейцарії запит на екстрадицію режисера. Однак адвокати Поланскі, якого швейцарська влада відмовилась випустити під заставу, намагаються не допустити того, щоб режисер опинився в Америці.

Фото "The Associated Press" та "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів