Дженіфер Лопес хоче $10 000 000 від екса за секс-відео

9 листопада 2009, 15:29

Американська актриса та співачка Дженіфер Лопес подала до суду на свого екс-чоловіка Оджані Ноа, повідомляє "TMZ".

Лопес вимагає від колишнього коханого 10 мільйонів доларів за те, що той планує показати усьому світові кадри інтимних сцен за її участю.

За даними артистки, наразі Ноа працює над своїм фільмом "Як я одружився з Дженіфер Лопес. Історія Джей Ло та Оджані Ноа". І все б нічого, якби чоловік не надумав вставити у фільм відверті кадри зі співачкою.

Домашнє відео було знято коли Лопес та Ноа були одружені. Пара прожила у шлюбі менше року - між 1997 - 1998 роками. Та за цей час закохані встигли на знімати чимало відвертого відео. Зокрема, під час медового місяця.


Однак під час розлучення Дженіфер вирішила перестрахуватися й підписала з екс-чоловіком договір про конфіденційність спільної інформації.

Наразі ж Джей Ло запевняє, що Ноа планує порушити договір. Тож артистка вимагає грошової компенсації та сподівається, що її екс-чоловікові взагалі заборонять робити цей фільм.

Нагадаємо, останні чотири роки Дженіфер Лопес заміжня за музикантом Марком Ентоні. У подружжя є двоє дітей-близнят Макса та Еммі, що народилися 22-го лютого 2008-го року.

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів