Януковичу забороняють брати Лободу навіть за $800 тисяч

7 грудня 2009, 14:01

Екс-продюсер співачки Світлани Лободи Олександр Ширков вимагає від Партії регіонів негайно припинити співробітництво з артисткою. Нагадаємо, Лобода нині агітує за кандидата в президенти Віктора Януковича.

Про це у понеділок пише "Дело".

"Як власник майнових авторських прав на пісні наша компанія не давала Лободі згоди на їхнє публічне виконання, у зв'язку з чим виконання цих пісень може порушити авторські права..," - заявив Ширков у листі "регіонам".

До речі, за інформацією газети, ПР уклали з Лободою контракт на загальну суму близько $800 тисяч. За це Свєта мусить відспівати за Віктора Федоровича 50 агітаційних концертів.


Лободі не дають спокійно заробити $800 тисяч у Януковича

Нагадаємо, улітку учасниця "Євробачення-2009" подала у суд на компанію Ширкова, співвласником якої вона є. Співачка хотіла відсудити свій пісенний репертуар - і врешті позов таки виграла.

А два тижні тому апеляційний суд столиці визнав недійсними і ряд договорів з майнових прав на пісні Лободи.

"Зараз ми подали касаційну скаргу до Верховного Суду та сподіваємося, що виграємо процес", - зауважив Ширков.

Та, за його словами, деякі депутати допомагають Лободі відсудити права на пісні, які продюсував Ширков. Зокрема, за інформацією видання, протекцію Свєті складає регіоналка Ірина Бережна.

Водночас сама Лобода від коментарів відмовляється. А депутати регіонали стверджують, що їх не цікавить судовий конфлікт між співачкою та продюсером.

Фото "Дусі"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів