"Колгоспник" Тимошенко впав з 8-метрової висоти

11 січня 2010, 10:19

Співак з "зіркового колгоспу" Юлії Тимошенко Павло Зібров потрапив у серйозну дорожньо-транспортну пригоду просто у переддень Різдва. Після інциденту артист таки з‘явився на своєму концерті, але вже у не дуже тверезому вигляді.

5-го січня Зібров виїхав зі свого київського будинку у райцентр Муровані-Куриловці Вінницької області. Там мав відбутися його перший у новому році сольник. За кермом джипа Зіброва "Acura" сидів водій.

"У той день погода була огидна, слизько, сніг, дорога нечищена. А ми ще примудрилися заблукати і вже спізнювалися на концерт", - згадує співак.

"Сама аварія відбулася миттєво. Я не встиг ані злякатися, ані навіть крикнути... Раптом джип на слизькій дорозі став некерованим. Нас почало сильно крутити і машину просто винесло з траси", - розповів 52-річний Зібров, якого не так давно призначали довіреною особою кандидата у президенти Тимошенко.


За словами артиста, його автомобіль збив дорожні стовпчики, пронісся через залізну огорожу, кілька разів перевернувся у повітрі та звалився в кювет у 8 метрів.

Зіброва занесло у кювет

"Тієї миті у мене вперше у житті було святе видіння. З яскравого-яскравого світла вийшла висока жінка, її лик нагадував Богородицю, просто як на іконі. У мене все змішалося у голові: відчував і шок, і радість, і головне, зрозумів: - я жити буду!", - каже Зібров.

Як виявилося, і водій джипу, і співак відбулися легким переляком, кількома саднами і подряпинами на тілі.

"Я, як всі артисти, сильно переживав, щоб обличчя не ушкодити і ніс не зламати. Все обійшлося! Матір Божа врятувала нас! А ще те, що ми були пристебнуті пасками безпеки", - впевнений Павло.

Водночас свій концерт у райцентрі агітатор за Тимошенко скасовувати не став. "Щоправда, щоб зняти стрес, я перед виходом на сцену випив півпляшки коньячку", - зізнався Зібров.

Доки авто "тимошенківця" переверталося у повітрі, співаку привиділася жінка

До слова, співак уже кілька разів потрапляв в аварії. Близько 20 років тому на своїх перших "Жигулях" Зібров потрапив у ДТП, коли їхав на свій концерт. Тоді обійшлося без травм.

У 95-му співак купив нову "Audi" і в переддень Нового року на Святошинському мості його автомобіль занесло і викинуло на зустрічну смугу. Відбулося лобове зіткнення з іншим авто. Зіброва врятувало те, що він був пристебнутий. Співак довго лікувався і кілька разів був прооперований.

У 2001-му подружжя Зібрових відпочивало в Арабських Еміратах. Коли пара їхала у таксі, у їхнє авто вдарився "Lincoln". На щастя, цього разу Павло з дружиною отримали лише шок.

А у 2002-му "Mercedes" співака трішки пом'яв військовий "Камаз".

За матеріалами "Бліка"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів