Закон дав спокій Коперфільду та "спартанцю" Батлеру

14 січня 2010, 16:33

Прокуратура припинила дворічне розслідування у справі про зґвалтування всесвітньо відомим ілюзіоністом Девідом Коперфільдом 23-річної моделі, повідомляє "The Telegraph"

Обвинувачення проти фокусника, чиє справжнє ім'я Девід Коткін, так і не було висунуто.

Представники федерального прокурора у Сіетлі, штат Вашингтон, заявили, що розслідування припинено, але причину не пояснили.

Нагадаємо, минулого літа молода дівчина з Сіетла подала на Коперфільда до суду, звинувачуючи його у неодноразовому зґвалтуванні.


Коперфільд нікого не ґвалтував?

Щоправда, Девід ці обвинувачення завжди заперечував. А його адвокати заявляли, що модель затіяла справу з метою вимагання грошей.

Минулого ж місяця та ж модель поскаржилася на іншого чоловіка, знову ж таки звинувачуючи його у сексуальному нападі. Врешті поліція передала справу в прокуратуру. За попередніми оцінками, жіночці потенційно світило обвинувачення у проституції та наданні брехливих свідчень.

Водночас суд Лос-Анджелеса зняв обвинувачення у побитті фотографа з британського актора Джерарда Батлера, повідомляє "BBC".

Суд зняв обвинувачення з зірки епічної саги "300 спартанців" після того, як актор виконав призначені йому виправні роботи.

Якби ж суд визнав 40-річного Батлера винним, йому загрожувало б до шести місяців позбавлення волі.

Джерард Батлер своє відпрацював

Нагадаємо, інцидент із нападом на папарцці стався у жовтні 2008-го року після прем'єри фільму "Рок-н-рольщик". Тоді, як писали ЗМІ, Джерард Батлер накинувся на фотографа, який наблизився до його автомобіля, завдавши папарацці кілька ударів по обличчю.

Щоправда, представники Батлера стверджували, що постраждалий вів себе надто нав‘язливо і сам спровокував актора на агресію.

Зауважимо, серед зірок випадок Батлера - не перший. Так, у нападі на папарацці свого часу звинувачували і скандального екс-чоловіка Мадонни та Робін Райт-Пенн актора Шона Пенна, а також Мела Гібсона і Джуда Лоу.

Фото "The Associated Press" та "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів