Італійка перевірила, що у Бекхема у трусах. ВІДЕО

22 січня 2010, 11:41

Відомий футболіст Девід Бекхем став жертвою італійської телеведучої Єлени Ді Чіоччіо. Остання, озброївшись гумовими рукавичками, помацала причинне місце спортсмена, пише "The Daily Mail".

Інцидент стався біля одного з готелів Мілану, де зупинився Бекхем. Телеведучій гумористичного шоу "Le lene" вдалося наблизитися до спортсмена, коли той на вулиці давав інтерв'ю одному з місцевих телеканалів.

Таким чином жінка хотіла перевірити, чи дійсно в трусах у Девіда видатні статеві органи, як це здається на рекламних фото "Armani".

"За межами футбольного поля ми стали свідками захоплюючих фотографій Девіда Бекхема в трусах і, мабуть, з дуже великими (чоловічими принадами). Та й його дружина каже, що у нього (в трусах) нічогеньке і називає його "Золоті кулі", - нагадала Ді Чіоччіо.


Щойно Бекхем вийшов до журналістів, як Єлена потихеньку підкралася до нього поближче. Дочекавшись влучного моменту, жінка схопила Девіда за статеві органи.

Охорона спортсмена одразу ж відштовхнула зухвалу журналістку. Сам же Бекхем був дуже здивований маніпуляціями Єлени.

Як виявилося, телеведучу не надто вразили розміри статевих органів Девіда.

"Я торкнулася його! Він маленький! Девід, ти обдурив всіх нас! Що ти використовуєш? Вату?", - кричала Ді Чіоччіо у слід машині, на якій від'їжджав футболіст.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

Відео "YouTube"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів