Клочкова хоче в парламент, а батько її дитини ховається в Грузії

25 січня 2010, 15:32

Плавчиня Яна Клочкова яка нещодавно дізналася, що виношує сина, вже роздумує над іменем.

"Звісно якщо грузинські коріння, то хочеться ім'я може й грузинське. Тим паче для хлопчика. Тож я зараз розглядаю варіанти", - розповіла Клочкова в недільному ефірі "Світського життя".

До речі, Яна не приховує, що після того як розповіла про вагітність батькові своєї дитини - той зник в Грузії. Тож з тих пір спортсменка з Леваном не бачилася.

"Він дуже хоче приїхати. Пише, що навіть готовий одружитися, дати дитині прізвище. Але поки я чомусь його поруч з собою не бачу", - зізналася Яна, яка вже на п'ятому місяці вагітності.


"Особливо коли він (Леван) дізнався, що буде хлопчик він написав, що для них це все. Типу, я буду з тобою заради нього, заради тебе. Я здивувалася, що він так відреагував", - додала вона.

На запитання, чи впевнена вона, що Леван одружиться на ній до пологів, Клочкова відповіла:

"Ну він ніби хоче, але чи хочу цього я - не впевнена".

Що ж до спілкування між Яною та чоловіком її майбутньої дитини, то воно в них здебільшого зводиться до листування в інтернеті та нечастих дзвінків.

Також плавчиня не надто впевнена у тому, як сприймають її майбутню дитину батьки грузинського мачо:

"Ну якщо чесно не спілкувалася (з ними), але сестра його дуже підтримує. Я не думаю, що батьки якось проти налаштовані".

Леван не поспішає до Яни

Наразі ж вагітна Клочкова мешкає зі своїми батьками.

"Після того, як вони дізналися (про вагітність), вони якось ближчими стали і я ближча стала до них. З мамою, коли я займалася спортом, то ми не знаходили спільної мови, а зараз я настілки відчуваю її, постійно хочеться бути з нею, відчуваю підтримку", - зізналася плавчиня.

До речі, не секрет, що Яна є депутатом Харківської міської ради. Правда, Клочкова ще не вирішила, кого буде підтримувати на чергових виборах до міської ради.

"Ми зараз розглядаємо різні пропозиції. Із задоволенням когось би підтримала", - заявила вона.

Та у Яни в планах продовжувати свою політичну кар'єру вже у парламенті. Мовляв, майбутня дитина цьому не стане на заваді:

"А чому ні? Чим я гірша за Іру Бережну?".

Фото "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів