Алла Пугачова обзавелася штучним підборіддям?

4 лютого 2010, 14:27
Примадонну російської естради Аллу Пугачову підозрюють у зловживанні пластичними операціями. Зокрема, спеціалісти вважають, що співачка не так давно імплантувала собі штучне підборіддя, пише "Комсомольская правда".

Подейкують оновлював обличчя Примадонни її особистий пластичний хірург з Санкт-Петербургу Артур Рибакін. Останній, до слова, омолоджує також і Крістіну Орбакайте, і Ренату Літвінову та інших російських зірок.

Сам майстер пластики не коментує метаморфози з обличчям Пугачової. Однак інші хірурги, які знаються на перетвореннях, навіть за фотографіями можуть розповісти, що ж у Примадонни з обличчям.

"На мою думку, пластика, яку роблять Пугачовій, їй не личить. Здається, в неї у підборідді імплантат силіконовий стоїть, який періодично зміщується. Є кругова пластика обличчя", - зауважив один з російських професорів, доктор медичних наук та хірург Олександр Тепляшин.

"Пластика є і у Ротару. Але виглядає Алла Борисівна на відміну від Софії Ротару не кращим чином. Очі в неї якісь круглі, повіки порізані. Неприродно виглядає", - додав експерт.

Нагадаємо, нещодавно жертвою пластичної хірургії стала зірка фільму "Москва сльозам не вірить" Віра Алєнтова.

Фото "NewsMusic"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів