Визначені переможці конкурсу фотографій "Olympic Beauty"

17 лютого 2010, 10:00

12 лютого 2010 року завершився онлайн-конкурс фотографій зимових видів спорту "Olympic Beauty", який проводили косметична компанія Oriflame спільно з Національним олімпійським комітетом України.

Основною метою конкурсу було привернути увагу українців до зимової Олімпіади у Ванкувері, популяризувати зимові види спорту, а також спонукати молодь займатися спортом і активно відпочивати.

За умовами конкурсу, всі бажаючі могли розмістити свої красиві фото на тему зимових видів спорту на сайті http://www.olympicbeauty.com.ua/.

Конкурс "Olympic Beauty" привернув велику увагу. Так, за 1 місяць роботи його відвідали більше 45 тисяч осіб! Понад 1000 відвідувачів зареєструвалися на сайті і завантажили понад 300 фотографій.


Врешті із результатом 1017 голосів, перемогло фото "Простір", яке прислала Галина Седельникова з Криму. Саме вона отримує суперприз від організаторів конкурсу - уїкенд в гірськолижному & SPA курорті "Буковель" на 2 персони.

Окрім цього, 100 учасників конкурсу, котрі набрали найбільшу кількість голосів, будуть нагороджені заохочувальними призами від компанії Oriflame.

З детальним списком переможців можна ознайомитись тут: http://olympicbeauty.com.ua/ru/results

Організатори конкурсу переконані, що змогли створити позитивний настрій як учасникам конкурсу, так і відвідувачам сайту.

"Олімпійські ігри у Ванкувері та зимові види спорту викликають велику зацікавленість українців. Про це свідчить активна участь в нашому конкурсі, а також висока відвідуваність на присвяченому йому сайті"", - відзначає президент НОК України Сергій Бубка.

"Спільно з нашим партнером, компанією Oriflame ми і надалі плануємо проводити всілякі акції, спрямовані на популяризацію спорту і здорового способу життя", - підсумував Бубка.

За матеріалами прес-служб Оріфлейм та НОК України

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів