Дружина Януковича кричала "браво" російському "зеку"

24 лютого 2010, 13:11
Майбутня перша леді країни Людмила Янукович знову надихалася культурою.

Днями жіночка сходила на виставу до донецького театру. Туди на гастролі приїхав МХАТ ім. Чехова.

Люся Янукович затята театралка?

Янукович зацікавилася виставою "Дворянське гніздо" за твором Тургенєва.

Головна роль у постановці дісталася популярному російському акторові, відомому також за роллю "зека" у комедії "Канікули суворого режиму" Дмитру Дюжеву.

Супроводжувати Людмилу Янукович на місце взявся керівник донецького драматичного театру Марк Бровун. Подейкують, чоловік тримав дружину "регіонала" під руку.


Цього разу Янукович досиділа таки до кінця вистави. А коли актори вийшли на уклін, жіночка першою підвелася і вигукнула "Браво". Від неї акторам також подарували корзину квітів.

За лаштунками Людмилу Янукович чекали російські актори. Та поспілкуватись з ними вона не захотіла. Одягнула шубу та вийшла з театру до машини.

Працівники театру кажуть, що дружина лідера Партії Регіонів ніколи не попереджає про свій візит. Залишає охорону в холі і заходить разом з іншими глядачами.

"Людмила Олександрівна досить частий гість нашого театру. Вона особисто знає всю нашу трупу. Ми запрошуємо її на всі наші прем'єри, і вона не пропустила практично жодної", - розповіли у театрі.

"Ми знаємо, що Людмилі Олександрівні особливо сподобались наші останні постановки: "Історії нашого двору" за піснями 60-70-х років, та "Едіт Піаф", - додали театрали.

За матеріалами " Gazeta.ua"
Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів